Voćni parfe za doručak? Što da ne

Kada dođe vikend imamo više vremena da budemo maštoviti u pripremama doručka. Svako sezonsko voće može da zablista kada dobije glavnu ulogu u parfe desertu. Jednostavno se priprema tako da ga često možete pripremiti u više čaša i nositi sa sobom na posao.

Potrebno je:
200g mladog sitnog sira
½ kisele pavlake
2/3 šećera u prahu
½ kašičice vanilinog ekstrakta
2 šolje mešanog voća – breskve, banane, višnje, trešnje, bobice, šumsko voće – po želji
Wellness Breakfast keks po želji

U posudi pomešajte sir i kiselu pavlaku dok ne dobijete penastu masu. Dodajte šećer I vanilin ekstrakt, pomešajte sve. Onda u čašu prvo sipajte voće, potom smesu i tako nastavite dokle god imate materijala. Stavite u frižider minimum sat vremena kako bi očvrslo. Podelite smesu u više čaša tako da ovo osvežavajuće zadovoljstvo možete da podelite s nekim.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija