Da li boja kose ipak nešto govori o vašoj ličnosti?

Da li ste znali da to kakvu boju kose imate može dosta toga reći i o vašem karakteru, ambicijama, osećanjima i namerama? Bilo da je farbana ili prirodna, otkriva mnoge zanimljivosti. Složićemo se da su sve žene posebne na svoj način ali svakako neki deo kakaktera ćemo upravo pročitati između redova. Istraživanja su pokazala sledeće:

Plava boja zahteva dosta nege i održavanja. Osobe koje su se opredelile za ovu boju su odlučne, spremne na potpunu posvećenost kako nezi tako i ostalim važnim stavkama u životu. Predane su i svaki zadatak ispunjavanju najbolje što mogu. Često su prodorne i pričalice u društvu. Nemaju strah od nepoznatog i čvrsto stoje iza svojih stavova.

Braon boja kose je nešto svedenija i smernija što ukazuje na mir i stabilnost. Brinete ne vole da eksperimentišu i izrazito su realistične. Predane su porodici i prijateljima i rado pokazuju svoje emocije. U nekim situacijama su povučene, ali za to uvek imaju jasan razlog. Značajno vreme izdvajaju za planiranje i vole sve da drže pod kontrolom, tako da ne treba da vas čudi to što tačno znaju šta će raditi sledećeg meseca u ovo vreme.

Prva asocijacija na devojke sa crnom kosom jeste odličan smisao za humor. Najčešće su glavne u društvu i podižu atmosferu gde god da se pojave. Mogu biti svađalice, ali ih to nikako ne čini omraženim. Ostavljaju dobar utisak na ljude i još bolje se slažu sa decom. Vrlo su kreativne i često se bave nekom vrstom umetnosti.

Crvena kosa, iz nekog razloga, nosi sa sobom reputaciju oholosti, ali su zapravo crvenokose žene samo posebno temperamentne. Veoma se teško navikavaju na nove stvari u životu. Kada je reč o vezama, istraživanje je pokazalo da su najdominantnije supruge upravo crvenokose žene. Boja kose otkriva da vole da budu zapažene i drugačije.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija