Da li ste znali da vas boja vašeg automobila opisuje?

Moć, originalnost, stabilnost ili popularnost? Neke su od osobina koje vas sigurno opisuju. Proverite da li smo bili u pravu!

Boja automobila je jedan od presudnih elemenata. Tako nesvesno otkrivamo neke činjenice o nama i našem statusu u društvu. Priznaćete nije svejedno koja je boja vašeg četvorotočkaša?

 

  • Bela boja – automobil bele boje odaje utisak sveže, poštene, elegantne i moderne osobe. Dobro se zabavljate, ali isto tako znate poštovati mogućnosti i ograničenja. Ona zapravo sugeriše koliko imate ukusa. Bela je postala boja luksuza i kvaliteta.
  • Crna boja – crna je boja koja predstavlja luksuz. Ovi automobili se vezuju za osobe koji žele da istaknu svoju dominaciju. Muškarci odabirom crne boje za njihov automobil žele da pokažu svetu kako oni imaju kontrolu nad svojim životom, koliko su važni i otmeni. 
  • Siva/srebrna – upravo se takozvana metalik boja smatra bezvremenskom, elegantnom i ne previše nametljivom. Boja inovacije, tehnike, metala, čelika, hladnoće, sigurnosti, tehnologije i naravno stila. Siva boja automobila vas predstavlja kao osobu koja čvrsto stoji iza svojih stavova i planova.
  • Crvena – crvena simbolizuje aktivnost, samouverenost i vašu zabavnu stranu. Ova uočljiva boja obično se povezuje sa mladim ljudima sportskog duha i često agresivnim vozačima. Ako ste osoba koja voli adrenalin, verovatno ste vlasnik crvenog četvorotočkaša.
  • Plava – plavu boju biraju osobe koje su zabavne i srećne. Pre svega podrazumevaju iskrenost, sigurnost i vedrinu, kao i pravu porodičnu idilu. Obično su pouzdani vozači sa malo ili nimalo prekršaja. Plava simbolizuje stabilnost. Za volanom porodičnog automobila plave boje često možemo da vidimo mame, jer plava boja odaje sliku kvalitetne uspešne žene, ostvarene na svakom polju.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija