Frizure koje će ravnu kosu učiniti zanimljivijom

Svaka žena ponekad želi promenu, a ta promena često dolazi u vidu menjanja frizure, pogotovo ako imate ravnu kosu. Kako biste i same mogle da promenite frizuru, bez pomoći frizera, pročitajte nekoliko predloga u nastavku.

•          Pletenice

Ako ste zaljubljenik u dugu ravnu kosu ali vam treba privremeno rešenje kako biste je smirili, uvek je možete vezati u pletenicu i tako sakriti ispucale krajeve. Pletenice su svakako hit poslednjih godina, bilo da se radi o neobaveznim ili pažljivo i detaljno ispletenim. Važno je da ne možete pogrešiti.  Kosa će izgledati smelo i uredno za tren. Možete isplesti jednu ili dve pletenice sa obe strane, a možete i izvući pramenove koje ste prethodno uredno uvezali za drugačiji izgled.

•          Uvijeni krajevi

Postizanje talasa u kosi moguće je i bez suvišnog odlaska kod frizera i zagrevanjem kose pod visokom temperaturom koja značajno oštećuje dlaku. Postoji više trikova koji će sigurno biti mnogo zdraviji način da svoju frizuru učinite zavodljivom: sunđerasti vikleri, krpice ili traka za kosu. Zaboravite na korišćenje figara za uvijanje i pokušajte sa nekim boljim a jednostavnijim trikovima.

•          Visok rep

Dobro poznati rep možete napraviti na više načina. Mnoge žene će potvrditi da je konjski rep najbrža i najlakša frizura koju mogu da naprave, a da je istovremeno pun pogodak za svaku situaciju. Ukoliko želite malo drugačiji izgled, iz jednostavnog repa možete izvući nekoliko pramenova koji će vam padati preko lica. Njih možete uviti nekom od prethodno pomenutih tehnika.

•          Niska punđa

Kada nemate puno vremena da se posvetite svojoj kosi, sve što je potrebno jeste da je vežete u brzinsku punđu, stavite malo laka i dodate neki zanimljiv aksesoar koji će delovati kao da ste se ozbiljno potrudili oko svoje današnje frizure.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija