Ideje za brzu i zasitnu užinu

Svi znamo da su doručak i ručak najvažniji obroci, ali isto tako svi volimo da užinamo. Iz tog razloga je veoma bitno da vaši zalogaji između obroka budu zdravi i ne previše kalorični. Spremili smo za vas nekoliko ideja koje vam mogu pomoći da vaša užina bude što ukusnija i raznovrsnija.

Sir i sušena kajsija

Ovo je jako ukusna i jednostavna užina, sve što treba da uradite jeste da manji komad mladog sira iseckate na kockice i dodate sušene kajsije. Svežina i ukus će vas iznenaditi.

Paradajz čorba

Čorba od paradajza je idealna užina, ukusna, zdrava i lagana. U tanjir čorbe možete dodati i jednu kašiku kiselog mleka. Još jedna od prednosti ove užine je ta što je podjednako ukusna i hladna, tako da može da bude i jako osvežavajuća.

Kokice i crna čokolada

Možda zvuči kao čudna kombinacija, ali je veoma ukusna i morate je probati. Kada budete pravili kokice uradite sve isto kao i inače, samo nemojte staviti so, a dok su kokice još uvek vruće, pospite ih narendanom crnom čokoladom i sačekajte da se otopi.

Tvrdo kuvano jaja

Ovo ne zvuči kao ništa spektakularno, ali je vrlo hranljivo i predstavlja idealnu užinu. Dovoljno je da na jaje stavite malo bibera i to je sve. Jaje možete skuvati uveče, i jesti ga sutra u toku dana kada ogladnite. Naravno, ako želite da vam ovo bude užina, uz jaje nemojte jesti hleb.

Wellness keks i voćni jogurt

Preporučujemo vam da sami napravite voćni jogurt, vrlo je jednostavno. Potrebno vam je bilo koje sezonsko voće, dovoljna vam je šaka npr. malina i šolja jogurta, maline izgnječite i prelijte jogurtom. Ukus Wellness keksa je u potpunosti vaš izbor, mi vam u ovom slučaju preporučujemo Wellness Kakao&Malina.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija