Igrajte se sa bojama – na noktima!

Manikir je jedna od važnijih stavki kada je u pitanju ženska nega. Efektne ili neutralne boje? Koje vi preferirate? Kada se pominju trendovi, ne možemo da se ne dotaknemo manikira. Zbog toga smo za vas pripremili top 5 manikir trendova za 2020. godinu:

Mermer efekat na noktima tek dolazi kod nas i preti da bude vodeći trend među mladim urbanim devojkama. Ovaj tip manikira predstavlja imitaciju mermera na noktima. Pored noktiju, ovaj motiv je veoma popularan i kada su druge oblasti u pitanju. Možete pustiti mašti na volju i za ovaj efekat kombinovati sa koliko god boja želite, u svakom slučaju će biti odličan izbor.

Ukoliko niste ljubitelji jakih boja na noktima, onda je za vas idealan pastelni manikir takođe u nežnim nijansama žute, roze i plave. Ovaj manikir idealan je za prolećni period kada se sve budi i cveta. Odličan je izbor i ukoliko na poslu ne smete da imate upečatljive nokte, već kratke i suptilno obojene. Ukoliko se odlučite za pastelne boje nemojte na nokte dodavati nikakve dodatne ukrase.

Kraljevsko plava boja noktiju daje vašem manikiru poseban efekat. Ovo je boja koja može biti odlična kombinacija u svakom periodu godine i uklapa se uz sve odevne kombinacije. Kada poželite promene, birajte kraljevsko plavu.

Za kraj smo ostavili verovatno najpopularniji trend koji ste već upoznali u prethodnoj godini. Mlečni nokti, bilo da su kratki ili dugački, privlače poglede svih oko vas. Iako po boji nisu upečatljivi, ono što ih najviše čini posebnim jeste neobičan prelaz iz bele u prirodnu boju nokta. Deluju prefinjeno i uredno u svakom trenutku.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija