Jesenji motivi u vašem domu

Promena je uvek dobra. U toku letnjih dana, manje ste vremena provodili unutar kuće, lepo vreme je sve  mamilo da izađu van svoja četiri zida, tako da niste mnogo obraćali pažnju na enterijer. Kako je jesen uveliko stigla, samim tim i hladniji dani, prosto je normalno da se više vremena provodi u zatvorenom prostoru. A samim tim, veća se pažnja posvećuje dekorisanju prostorije u kojoj najviše vremena provodite. Unošenje novih detalja u vaš omiljeni kutak će vam ulepšati raspoloženje i lepše ćete se osećati u svom domu.

Da biste uredili enterijer na malo drugačiji način, to ne znači da morate sve da renovirate, kupujete novi nameštaj, već sitni detalji mogu dati prostoriji skroz drugačiji izgled.

Počnimo od cveća. Cveće uvek daje neku nežnu notu vašem domu, a s obzirom da je sada uveliko jesen, tipične jesenje nijanse poput narandžaste, boje cigle, žute ili bordo boje bile bi odgovarajuće.

Sa ružama na stolu nikada ne možete da pogrešite, ali slobodno u razmatranje možete uzeti i poljsko cveće. Vidite koje vam se cveće najviše uklapa i dopada i time uredite vaš dom.

Trpezarijski sto i dnevni boravak nisu jedina mesta gde možete da stavljate vaze sa cvećem. Osvežite hodnik, kupatilo nekim lepim cvetnim aranžmanom.

Uvek možete biti kreativni, pa tako u čaše, vaze i ćasice možete staviti jesenje opalo lišće i orahe, koji će upotpuniti jesenju atmosferu u vašem domu. Takođe možete i sami napraviti neku cvetnu dekoraciju u vidu venčića koji će biti u jesenjom tonu.

Dekoracija na stolu može biti vrlo zanimljiva. Šišarke i drveni elementi, kao i mirišljave sveće u boji mogu da naprave toplu i ušuškanu atmosferu u kojoj ćete uživati u popodnevnim satima nakon što se vratite sa posla. Takođe kada servirate ručak ili večeru, kao dekoracija na stolu može da posluži neka mala bundeva da razboje monotoniju. Gledajte da sve vuče na te jesenje tonove, jer odaju utisak topline i mira.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija