Jutarnja maska za lice

Kada ustanete ujutru i odete do kupatila, pogledate se u ogledalo, niste zadovoljni kako vam koža lica izgleda nakon spavanja. Koža lica nema baš svež izgled, izgleda umorno a i podočnjaci su prisutni. Niste baš srećni zbog toga jer pred vama je važan dan, pun obaveza. Razmišljate da li biste stigli da odete do salona na neki tretman, ali ipak nedostatak vremena odstranjuje tu ideju. Svakako uvek postoji način da se tretman koji osvežava lice odradi kod kuće.

 

Sve potrebne sastojke za pravljenje ove maske već imate kod sebe među svojim preparatima koje inače koristite za negu lica.

 

Uzmite sredstvo koje inače korisitite za hidriranje kože lica kao i jedan peškir, ili neku pamučnu krpu koju koristite u ovu svrhu. Sredstvom za hidriranje kože dobro natopite peškir i potom ga stavite na već sveže umiveno i očišćeno lice. Povedite računa da li je svaki deo lica prekriven ovim peškirom. Nakon toga ostavite peškir preko lica nekih 15 minuta da bi koža lica uspela da upije i da bi maska za lice svakako počela da deluje. Po isteku 15 minuta, sklonite peškir sa lica a ono što je ostalo od maske, da nije upilo, nežno utrljajte u kožu lica i vrata.

 

U slučaju da ste imali susret sa nadutim kapcima ili podočnjacima, ovaj isti tretman je vrlo delotvoran i za te probleme. Hidrirajućom kremom natopite tufer od vate koji ćete staviti ispod očiju ili na kapke. Vaša hidrirajuća krema bi trebalo da ima hranljive sastojke u sebi i antioksidativno dejstvo za ovu priliku. Koža lica kao i kesice ispod očiju će vratiti svoju elastičnost i svežinu nakon ovog tretmana.

 

Ova jutarnja rutina je prilično laka i brza, i sve potrebne sastojke već imate kod sebe. Željeni efekat ćete postići u najkraćem mogućem vremenskom roku.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija