Kako da obnovite vezu u nekoliko koraka

Ne želite da odustanete a osećate da se energija polako ali sigurno gasi? Ne dozvolite da se jednog dana kajete jer niste pokušali. Nekada su životne prilike te koje vas ponesu da zaboravite koliko je važno da pored sebe imate partnera. Pratite nekoliko saveta kako da vaša ljubav ponovo zablista početnim sjajem!

  • Komunikacija – Nakon napornog dana na poslu provedite kvalitetno vreme u razgovoru sa partnerom, kada je god to moguće. Ne dozvolite da vam jedino mesto sastajanja postane krevet! A ako već jeste, potrudite se da ćaskanje postane deo vaše rutine pre spavanja. Komunikacija je jedna od najvažnijih stavki u građenju zdravog odnosa. Podelite sve pozitivne i negativne misli koje su vam se nakupile i partner će vas sigurno razumeti i najbolje posavetovati.
  • Uspomene i mesta koja su vas spojila – Izdvojte vreme za gledanje starih fotografija ili gledanje filmova koje volite. A obnavljanje prvog sastanka nikako neće biti greška. Rezervišite mesto u kafiću ili restoranu koji vas povezuje i podsetite partnera zašto se zaljubio u vas!
  • Mali rituali – Osmislite svoje rituale koji će vas ponovo spojiti. Recimo nedeljom kuvajte ručak zajedno ili organizujte filmsko veče u kućnoj varijanti.
  • Slobodno vreme – Pored svih ovih stavki jako je važno da ostavite vremena i za sebe. Potrebno je da i partner i vi imate vreme koje provodite sa svojim društvom. Osećaj slobode je ključ svake uspešne veze.
  • Putovanje –Kratko zajedničko putovanje može učiniti čuda za vašu vezu. Znamo da je to nekad teško izvodljivo, ali ako ste u mogućnosti, makar jedan vikend posvetite odlasku na selo i opuštanju u prirodi.

Život je kratak da biste gubili vreme na mestu gde niste srećni. Zato se što pre odlučite: ili pakujte kofere ili krenite u realizaciju navedenih saveta. Srećno!

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija