Kako da se izborite sa celulitom

Celulit je glavni neprijatelj mnogih žena, koje se svim silama trude da ga se oslobode. Ukoliko se i vi upuštate u borbu sa celulitom, očekujte da će proces potrajati i ne očekujte vidljive rezultate preko noći. Međutim ne brinite, ovo je idealan period za početak borbe, kako biste leto dočekale spremne za kupaći kostim.

Voda je prvi važan saputnik u borbi protiv celulita. Ukoliko unosite dovoljnu količinu tečnosti, nećete dozovoliti organizmu da dehidrira i aktivno ćete izbacivati sve toksine koji su se nakupili tokom vremena. Potrudite se da svakoga dana unesete minimum dva litra tečnosti.

Pored vode, važno je da promenite način ishrane. Celulit je pre svega posledica loše ishrane. Smanjite obroke i uvedite isključivo zdrave namirnice koje će vam vratiti energiju.

Rezultati su lako vidljivi ukoliko se pridržavate određenih saveta i često se krećete. Dugo sedenje će svakako pomoći nagomilavanju masnih naslaga. Kada god pronađete vremena, iskoristite ga za šetnju ili trčanje.

Poslednja ali ne i najmanje važna stavka jesu masaže. Sve su popularnije one koje pomažu u borbi protiv celulita. Koristite prirodna ulja i izbegnite suvu kožu koja je sklonija pojavi celulita. Jedna masaža nedeljno značajno će uticati na vaše telo.

Potrudite se da primenite što više ovih saveta i rezultati siguno neće izostati, a leto ćete dočekati spremne i sa osmehom.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija