Kako da vam stan ne izgleda kao da je u neredu

Stan je mesto u kome provodimo najviše vremena a samim tim se u njemu svakodnevno stvara nered. Bilo da smo od onih koji vole da sređuju za sobom stalno ili od onih koji čiste kada baš moraju, činjenica je da u stanu uvek ima nekog nereda i to je normalno. Međutim, ima nekih stvari koje doprinose tome da vaš stan izgleda haotičnije nego što je potrebno. Evo nekih od njih.

Nered u predsoblju

Predsoblje je mesto gde držimo sve stvari koje su nam neophodne na izlazu iz kuće, a takođe je mesto gde spuštamo sve stvari kada dođemo kući. Upravo zbog toga, u predsoblju najčešće završe stvari koje tu ne pripadaju i taj prostor se postaje pretrpan. Da biste ovo izbegli, pokušajte da ne držite sve jakne koje posedujete na čiviluku, već one koje se trenutno ne koriste, stavite u ormar ili odložite na neko drugo mesto.

Otvorene police

U dnevnoj sobi većina nas ima police i na uglavnom njima stoje figurice, kutije, knjige, korpice i mnogi drugi predmeti koji ne pripadaju nigde drugde. Osim što ove stvari veoma često samo „sakupljaju prašinu“, to što ih je mnogo stvara utisak nereda. Ako želite da vaš stan ima minimalističkiji izgled, a ne želite da se odreknete dragih knjiga i figurica, ne bi bilo loše da investirate u police zatvorenog tipa. Na taj način će vizuelni utisak biti mnogo drugačiji i vaš dom neće izgledati kao da je u haosu.

Kese i kutije

Kese i kutije su neophodne za odlaganje. Međutim, ako vam stoje razbacane po celom stanu, vaš stan će neizostavno izgledati haotično. Najlakši način da ovaj problem rešite je da odredite jedno mesto gde ćete držati kese, a kutije takođe odlažite na jedno mesto (najbolje bi bilo da to bude u nekoj ostavi).

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija