Kako najbolje iskoristiti miholjsko leto?

Miholjsko leto je fenomen kome se većina nas veoma raduje – sunčani, topli dani tokom oktobra svakako produžavaju osećaj leta i daju priliku da maksimalno iskoristimo lepo vreme pred neminovni dolazak zime.

Lepo vreme podstiče na aktivnosti, a u nastavku teksta vam dajemo predlog nekoliko aktivnosti koje učinti vaše vikende zabavnijim.

  1. Vožnja bicikla. Ako ste se ikada pitali koje je najidealnije vreme za laganu vožnju bicikla, odgovor je svakako miholjsko leto! Temperature su veoma prijatne, tako da se možete voziti bez ikakvog umaranja, a ako se odlučite da posetite i prirodu – uživaćete u pogledu na jesenje boje.
  2. Posetite bazen. Skoro pa letnje temperature će vas zasigurno podsetiti na bezbrižno brčkanje tokom letnjeg odmora. Iskoristite priliku da posetite neki od zatvorenih bazena i okupate se još nekoliko puta uz sunce i toplotu.
  3.  Okupite prijatelje i zaputite se u obližnji park. Veći parkovi imaju i terene za razne sportive, izaberite omiljeni i uživajte u laganom sportu u najboljem društvu.
  4. Pešačite u prirodi. Samo odaberite destinaciju – to može biti planina, veliki park, obližnja šuma ili jezero… Većina ima obeležene staze koje možete pratiti i uživati u svežem vazduhu i aktivnosti koja će doneti blagodeti celom vašem organizmu.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija