Kako se brzo spremiti za grad?

U slučaju da niste stigle da se spremite za izlazak na vreme i uveliko kasnite, poslužite se ovim brzim trikovima da biste postigle efekat kao da ste se spremanju posvetile satima.

 1. Korektorom žute boje prekrijte sve nepavilnosti i crvenilo na koži. Utapkajte sloj korektora na kritične regije.
 2. Oči upotpunite smokey eye sivom ili braon bojom. Napravite kontrast tako što ćete oči našminkati tamno dok će vam manikir biti neke svelte nijanse. Kombinacija će odisati elegancijom i uklopiće se uz šta god da odlučite da obučete.
 3. U slučaju da vam manikir nije svež, a nemate vremena da lakirate nokte iznova, preko već postojećeg sloja namažite samo jedan sloj bezbojnog laka I nokti će izgledati kao da ste izašli iz salona.
 4. Rumenilom ćete dati svež izgled licu i zato ga nemojte zaboraviti.
 5. S obzirom da ste u žurbi, svetlucavi sjaj za usta može da posluži i kao hajlajter, stoga ga nanesite na predele ispod obrva i na ivice jagodica.
 6. Krema za zatezanje kože i bronzer kada se pomešaju, i time namažu ruke daju preplanuo izgled.
 7. Za veći volumen kose, nakom sušenja posle pranja kose, pustite hladan vazduh iz fena i ,,produvajte’’ kosu. Na taj način kosa će se rastalasati i dobiti volumen.
 8. Sjaj sa T zone se može ukloniti i bez upotrebe pudera korišćenjem maramice ili toalet papira tako što ćete njima utapkati sjaj sa čela ili nosa.
 9. Ajlajner uvek pravi problem usled nanošenja. Zarad veće preciznosti preporučljivije je da se koristi ajlajner u olovci ili flomasteru umesto gel ajlajnera.
 10. Ukoliko na sebi već imate dnevnu šminku, nema potrebe da skidate sve, samo dodajte tamnije nijanse i upotpunite izgled.
 11. Oko večernje šminke kada ste u žurbi i ne treba mnogo truda, crveni karmin i crni ajlajner su savršena kombinacija.
 12. Da ne biste morale tokom dana i uveče da nosite parfem sa sobom, dovoljno je da ga samo naprskate na veš koji ćete nositi, jer će tkanina upiti i zadržati miris na vama.
 13. Parfemom takođe namirišite i kosu, tako što ćete ga naprskati na dlanove a onda prođite prstima kroz kosu. Miris će se duže zadržati.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija