Koje naočare za sunce birate ove sezone?

Sa prvim zrakom sunca dolaze i novi modni trendovi naočara. Ovaj modni aksesoar je nezaobilazni detalj i žena i muškaraca. Pored izgleda, trebalo bi voditi računa o modelu koji pristaje vašem obliku lica. Pravilnim izborom naočara možete upotpuniti svaku odevnu kombinaciju, a pre svega su korisne, jer čuvaju vid i štite od štetnih UV zraka. Pogledajte koje smo modele predložili za ovu sezonu i sigurni smo da će svako naći nešto za sebe:

Jedan od vodećih trendova ove sezone – okrugli oblik naočara za sunce. Izgledaju tako šik i retro, a u isto vreme mogu se savršeno ukombinovati sa ostalim modnim detaljima. Razigrajte proleće veselim bojama stakla i nećete pogrešiti. Ovakav oblik najviše pristaje četvrtastom licu. Ukoliko vam je lice prosečno iste dužine i širine, potreban vam je detalj koji će malo umekšati celokupan izgled – a to su definitivno neke zanimljive naočare okruglog oblika.

Da li se i vama čini da trend mačkastih naočara nikada nije prestao? I ove sezone ćemo uživati u neverovatnim modelima koji upotpunjuju naš izgled! One odišu neverovatnim samopouzdanjem i pozitivom. Odaberite boju po vašem ukusu i prošetajte gradom. Pogledi sigurno neće izostati. Mačkasti oblik najviše pristaje ovalnom licu, jer naglašava oštrinu koju lice prirodno nema.

Sa glomaznim modelom naočara za sunce potrebno je biti veoma oprezan. Jednostavno se kombinuju ali ne pristaju svakom obliku lica. Štaviše, ukoliko imate sitnije lice, ovakav oblik će na vama izgledati neprirodno. Sa drugo strane, devojke sa krupnijim licem obožavaće ovaj model i sa uživanjem ga nositi.

Uživajte u suncu i razigrajte proleće sa što više boja i detalja. Naočare za sunce su svakako neizostavan aksesoar, zato - šta čekate? Trk po svoj novi model, sa kojim ćete zablistati!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija