Mali jutarnji rituali

Mali jutarnji rituali mogu učiniti vaš dan produktivnijim, probudićete se lepše i osećati zadovoljnije. Za vas smo pripremili nekoliko predloga koji su dobar način da započnete i realizujete svakodnevne obaveze.

1. Topla limunada

Idealan napitak za početak uspešnog dana koji sadrži mnoštvo vitamina, hranljivih materija i pozitivno utiče na varenje.  Vaš um će voleti ovaj trenutak vedrine, a Vaše telo će Vam biti zahvalno.

2. Kratka jutarnja joga

Bilo da se lagano istegnete u krevetu ili uradite nekoliko pozdrava suncu vašem telu će prijati jutarnje razgibavanje, doprineće boljem raspoloženju, a svakako i bržem razbuđivanju.

3. Mali jutarnji zalogaji

Započnite jutro sa zdravim obrokom, napravite ukusan i svež voćni smoothie sa komadićima vašeg omiljenog Wellness keksa.

4. Kratka šetnja u prirodi

Bez obzira na to gde živite, ostavite sebi vremena da ujutru na kratko uživate u prirodi. Prošetajte do najbližeg parka, provedite nekoliko minuta u dvorištu ili prošetajte kućnog ljubimca, napunićete baterije i energiju za radni dan.

5. Jutarnje tuširanje

Savršen početak jutra sa toplom kupkom za opuštanje.  Možete koristiti i esencijalna ulja, kao što su lavanda ili limun koji podstiču osećanje mira i oslobađaju od stresa, naročito ako ste imali loš san.

6. Saznaj nešto novo

Svako jutro možete započeti čitanjem nekoliko stranica knjige koja vas zanima ili prelistavanjem dnevnih novina. Osetićete se produktivnim i motivisanim od ranog jutra.

7. Crna čokolada za vedar dan

Čokolada podstiče koncentraciju i rad hormona sreće, zato je jutro idealna prilika da isprobate Wellness biskvit sa komadićima čokolade koji će postati vaš mali jutranji ritual. 

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija