Medena voda za pravilan i efektan početak dana

Ako vas zanima odgovor na neko od sledećih pitanja, vreme je da dodate važnu stavku vašoj jutarnjoj rutini.

Kako zapravo da pokrenem sistem za varenje?

•          Olakšava prolaz hrane u probavnom sistemu, tj. iz tankog u debelo crevo. Neutralizuje gasove koji se proizvode u probavnom sistemu. Umiruje želudac. Jača otpornost organizma protiv bakterija, virusa, gljivica. Bori se sa parazitima koji žive u našim organima za probavu. Ne dozvoljava im da se razmnožavaju i normalizuje funkcionisanje ćelija.

Kako da mi lice deluje svežije?

•          Ujutro malo zagrejte vodu koju ste sinoć pripremili i umijte lice, vrat i oblast dekoltea. Nakon što ste sačekali da med počne da deluje, isperite mlakom vodom. Ako vam je lakše možete koristiti i tufere. Zahvaljujući sistematičnom delovanju ove lekovite vode, dolazi do poboljšanja cirkulacije u krvnim žilama i aktiviranja/ buđenja mišića. Ako se ovako redovno umivate, koža će vam postati zdravija, svežija, elastičnija i baršunastija.

Priprema medene vode:

Čini je supena kašika meda rastopljena u čaši vode. Zanimljivo je da ovaj jednostavan napitak sadrži 30 % meda i  ima identičnu strukturu kao krvna plazma. Treba je piti ujutru, na prazan stomak i to u jednom gutljaju.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija