Modni aksesoari

Svaka odevna kombinacija postaje posebna kada joj dodamo pravi aksesoar. Kako počinje lepše vreme, a sunčani dani su pred nama, možemo polako da zamenimo zimske jakne kaputima, mantilima i jaknicama – ali šta da nosimo uz njih? Ove godine, najveći fokus je na pojasevima, naočarama, ogrlicama i rajfovima. U nastavku teksta pročitajte kako da ih uklopite sa svojom odevnom kombinacijom.

Široki pojasevi su komadi koji apsolutno svaka devojka mora da ima, jer su idealni kada želite da istaknete struk ili vizuelno izdužite figuru. U 2020. godini najviše će se nositi u kombinaciji sa širokim haljinama ali i uklapati sa poslovnim odelima. Ukoliko je vaša kombinacija jednobojna i na sebi nema dodatne ukrase onda izaberite upečatljiv pojas zanimljivog oblika i na taj način obogatite izgled, dok ukoliko ste se odlučili za kombinaciju sa puno boja i dezena, birajte klasičniji model.

Na modnu scenu se ponovo vraćaju velike i upečatljive ogrlice u različitim oblicima, u zlatnoj boji ili u vidu bisera. Velike ogrlice nosile su se i pre nekoliko godina, što je još jedan pokazatelj da se moda konstantno vraća.

I dalje će obavezni aksesoar za kosu biti upečatljiv široki rajf u raznim bojama, dezenima i od različitih materijala. Prilikom izbora ukrasa za kosu ovog tipa vodite se ličnim ukusom, ali opet obratite pažnju i na to da su u modi oni rajfovi sa više detalja, plišani, kao i oni ukrašeni biserima. Rajf je idealan pre svega jer ne dozvoljava kosi da pada na lice, ali i zbog toga što kombinaciji može dati potpuno novi izgled. Bez mnogo truda dobićete frizuru koja će oduševiti sve oko vas.

Tamne naočare za sunce su još jedan detalj koji dolazi sa prvim izlaskom sunca ove godine. Prošli smo faze različitih boja ali se moda vratila na klasične tamne naočare koje prekrivaju sve sitne nedostatke. Krupniji okvir se prilagođava svakom obliku lica i savršeno uklapa i uz neobične odevne kombinacije.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija