Napitak savršen za jesen – čaj od limuna i đumbira

Promenljivo vreme koje se i očekuje tokom jeseni, nažalost, veoma pogoduje pojavi raznoraznih prehlada i gripova. To ne treba da čudi jer velike razlike u temperaturama u toku samo jednog dana, kao i razlike u vlažnosti vazduha i pritisku, zaista veoma utiču na organizam. A šta možemo da uradimo da se zaštitimo? Najefikasniji način je briga o imunitetu.

Čajevi su odličan način da podignete svoj imunitet i da na ukusan način unesete zdrave materije koje će se boriti protiv bakterija. Ovom prilikom vam predlažemo čaj od limuna i đumbira. Obe ove namirnice su poznate po tome što se bore protiv toksina. Priprema je laka – narendajte đumbir i iscedite otprilike jednu kašiku soka u šolju, pa prelijte vrućom vodom. Ostavite ga da odstoji, a onda dodajte i limunov sok. Odličan dodatak ovom napitku je med koji možete dodati po želji.

Ovaj čaj će iščistiti vaš organizam i ukloniti nakupljene toksine, a takođe podstiče cirkulaciju što će posebno pogodovati osobama sa slabom cirkulacijom. Čaj od limuna i đumbira možete piti svakodnevno i na taj način preventivno delovati na pojavu bilo kakvih prehlada. Njegov jak ukus i sastojci svakako bude energiju.

Za potpuni ugođaj, kombinujte ovaj čaj uz svoj omiljeni ukus Wellness keksa i uživajte u energiji koju će vam pružiti.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija