Ne dozvolite da vam tmurni dani skinu osmeh sa lica

Došao je i taj period godine kada posle praznika nemamo više kreativnih ideja kako da upotpunimo svoj dan. Euforija je prošla a godina tek počela. Iako je dan tmuran a vaše raspoloženje na ne tako zavidnom nivou, postoji mnogo toga što možete da uradite. Pratite sledeće savete i učinite ovaj period godine najzanimljivijim do sada.

  1. Radite ono što vas ispunjava – pre, posle ili čak u toku radnog vremena napravite kvalitetnu pauza i porazgovarajte sa osobama koje su vam posebno drage i koje vam podižu raspoloženje. Popijte omiljenu kafu i poslušajte numeru koja vam vraća energiju. Sigurni smo da će se radne obaveze nakon toga završiti bez mnogo muke.
  2. Unesite boje – jednoličnu i jednobojnu garderobu zamenite veselim bojama. Možda se priroda još uvek ne budi, ali je vreme da se vi probudite. Jedan upečatljiv komad garderobe će učiniti čudo za vaše raspoloženje.
  3. Druženje – nikako nije vreme da se osamljujete. Okupljajte porodicu i prijatelje i provodite vreme sa njima kada god je to moguće. Pripremajte ukusne večere ili organizujte filmske večeri koje će vas dodatno zbližiti.
  4. Radite na sebi – ispravljajte sve loše navike postepeno i uvek sledite ciljeve. Ako ste nakupili kilograme tokom praznika, sledi detoks. Promene su uvek dobrodošle, bilo da su fizičke ili psihičke. Nastojte da menjate sve što vas čini nesrećnim i verujte u sebe. Možda je baš Februar vaš mesec!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija