Nekoliko trikova kako da vam lice deluje svežije

Poznato je koliko se žene opterećuju svakodnevnim doterivanjem koje je u mnogim slučajevima potpuno nepotrebno. Na neki način to utiče na samopouzdanje i nivo produktivnosti tokom dana. Svakako je jako važno voditi računa o sebi i pažljivo birati proizvode kojima se negujemo. Pomoću ovih nekoliko trikova možete zaboraviti na tešku šminku i u isto vreme izgledati blistavo u svakom trenutku.

•          Za početak jako je važno da vam lice bude pravilno hidrirano. Umivanje prirodnim sapunima i nanošenje dnevne kreme samo po sebi će učiniti da se osećate svežije.

•          Obratite pažnju na obrve – sređene obrve su ram čitavog lica, pa čim one deluju sređeno, čitavo lice izgleda drugačije.

•          Zdravi i blistavi zubi - Nema te šminke koja može da zameni širok blistavi osmeh. Zato vodite računa o zubima svakodnevno (ne samo zbog izgleda, već naravno i zbog zdravlja).

•          Balzam za usne uvek morate imate pri ruci, jer ispucale usne nikako ne deluju negovano.

•          Od šminke koristite samo nekoliko jednostavnih proizvoda koji utiču na blistavost tena. Nanesite odgovarajući puder i korektor u tankom sloju i dobro izblendajte. Ako vam se koža povremeno masti, podlogu blago matirajte puderom u kamenu na kritičnim tačkama. Dodatnu boju vašem licu daje rumenilo koje se stavlja kao finalni proizvod. Maskara nije neophodna ali će značajno naglasiti oči i otvoriti pogled.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija