Neophodni komadi odeće za ovu jesen

Moderno u isto vreme znači jednostavno i upečatljivo. Zavirite u svoj orman i postanite sam svoj stilista. U nastavku vam dajemo nekoliko ideja kako odabrati pravi jesenji autfit.

•          Bela košulja – komad koji nikada ne može biti greška. Univerzalna je i bez nje je teško zamisliti modernu i profesionalnu kombinaciju. Bela košulja se savršeno kombinuje, bilo da je u pitanju elegantna suknja, pocepane farmerke ili pantalone za kancelariju. Bez mnogo truda, izgledaćete doterano i elegantno.

•          Tamne farmerke – sa dolaskom jeseni, krećemo u neizostavnu potragu za dobrim parom farmerki (više o tome kako da odaberete savršen par možete pročitati na http://bambiwellness.rs/saveti/trikovi-za-pronalazenje-savrsenog-para-farmerki ). Možete ih lako prilagoditi svakodnevnom autfitu. Visok struk će naglasiti vaše obline i učiniti da izgledate mršavije.

•          Efektni sako – preko klasične bele majce ili elegantne košulje, sako je idealan u jesenjim danima. Ako izaberete neku od jačih boja (recimo crvenu), daćete vedrinu jednostavnoj kombinaciji.

•          Rolka – birajte model tanjeg materijala u nekoj neutralnoj boji, tako da vas ne ograničava u kombinovanju. Crna je pun pogodak za odista sve dnevne i večerenje kombinacije. Večernju kombinaciju zapečatite dobrim crvenim karminom i zablistajte.

•          Bež mantil – kišni, tmurni dani ne mogu da prođu bez mantila. Boja jednostavno asocira na jesen i fantastično se kombinuje.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija