Novi planovi za proleće

Posle kratkih, tmurnih i hladnih dana, konačno nam polako ali sigurno stiže proleće! Priznaćete da je bilo teško održati optimizam i osmeh na licu. Iz tog razloga, za vas smo spremili nekoliko korisnih ideja kako da povratite izgubljenu energiju i probudite se sa prvim zracima sunca. Kao što poznata izreka kaže: „Bez obzira koliko dugo traje zima, proleće joj sigurno sledi”!

Bez straha se oslobodite svih nepotrebnih stvari koje vas okružuju. Čuvajte u stanu ono što koristite i isključivo ono što u vama budi lepe emocije. Zamenite saksije nekim vedrijim bojama, obnovite i osvežite biljke u svom domu. Uradite generalno spremanje svih prostorija, operite prozore i ubacite neke nove dekorativne predmete koji će ulepšati vaš prostor bojama.

Posvetite se svom telu i posle duže pauze preuzmite stvari u svoje ruke. Kretanje i rekreacija je jedna od najvažnijih stvari koje je potrebno da primenite sa dolaskom novog godišnjeg doba. Uključite u svoju nedeljnu rutinu neku rekreaciju po izboru koja vam prija (plivanje, trčanje, ples...) i pre svega korigujte ishranu. Vašem telu je pored mentalne potrebna i fizička energija.

Oslobodite prostor za nove stvari, za nove mogućnosti i nove osobe koje će ući u vaš život. Odbacite negativnu energiju i dozvolite sebi da se uživate u malim stvarima. Svoje vreme posvetite ljudima koje volite. Lepe stvari se dešavaju onda kada ih dovoljno želite – zato ostavite prostora za nova poznastva i nove prilike koje vam mogu promeniti život.

Ukoliko vam se čini da vam je potrebna neka fizička promena, male stvari poput boje kose ili frizure su pravo rešenje. Frizer vam može preporučiti neki novi trend za 2020. godinu ili jednostavno vašu ideju pretvoriti u stvarnost. Uživajte u novim promenama i povratite izgubljeno samopouzdanje!

Nadamo se da će vam ovih nekoliko malih ideja pomoći da vaš dom, a s njim i vi, što pre ispratite zimu i srećne i zadovoljne dočekate proleće.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija