Početak zajedničkog života

U zdravom odnosu sa partnerom svi prolazimo nekoliko faza, a svaka nova faza podrazumeva dosta kompromisa i tolerancije koja će dati potpuno novi izgled vašoj vezi. Ukoliko ste odlučili da započnete zajednički život, u nastavku pročitajte nekoliko saveta kako da sve prođe u najboljem redu i kako da obe strane budu srećne:

Opremanje – Najvažnije je da u novi prostor unesete pozitivnu energiju i da oplemenite svaki kutak zajedničkim detaljima. Opremanje stana je zanimljiva, iako nekada komplikovana aktivnost koja će vas dodatno zbližiti.

Sloboda – Uvek napravite prostora i time dajte slobode svom partneru kako se ne bi osećao ugušeno. Lepo je što volite da što veći deo dana provedete zajedno ali je podjednako važno da nađete vreme koje je privatno i za sebe i za svog partnera. Samim tim ćete to malo zajedničkog vremena, čak i u večernjim časovima iskoristiti na pravi način, ukoliko ste zadovoljni i srećni.

Obaveze – Kada su u pitanju kućne obaveze biće detalja koji će vam smetati kod partnera, ali ne dozvolite da to generalno utiče na vaš odnos. Saveti su uglavnom dobrodošli, ali nemojte uporno želeti da promenite osobu. Najbolje bi bilo da obaveze podelite u skladu sa željama i mogućnostima tako da ih niko od vas ne zapostavlja.

Za uspeh veze su odgovorna oba partnera, a život u dvoje je pravi test koji vam može pokazati da li vaša veza ima budućnost ili ne. Pokušajte da hrabro uplovite u vode zajedničkog života, jer za brigu nema razloga. Ukoliko otkrijete da ipak niste toliko kompatibilni, naučićete važnu životnu lekciju. A ukoliko jeste, otkrićete mnogo novih stvari koje će vas navesti da se još jače zaljubite.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija