Prirodni piling za telo

Svaka savremena žena zna koliko je važna svakodnevna nega kože. Pored losiona i ulja, povremeno je poželjno uraditi i piling. Ukoliko vam je koža suva tretiranje se preporučuje najviše jednom nedeljno, kako ne bi došlo do dodatnog isušivanja. Pripremite  odabrani piling od prirodnih sastojaka i priredite sebi iskustvo kao iz najboljih kozmetičkih salona u svom domu:

Piling sa kafom – U manjoj posudi pomešajte kašiku kafe, kašičicu meda i kašiku maslinovog ulja. Kružnim pokretima nanesite piling na telo i ostavite da odstoji 5 minuta. Isperite toplom vodom i ne koristite ostale proizvode nakon pilinga.  Ubrzo će koža postati meka i čista.

Piling sa šećerom – Na kašiku maslinovog ulja dodajte malo cimeta i 3 kašike šećera i sjedinite sastojke. Ponovite postupak masiranja i ispiranja toplom vodom.

Piling sa kakaom – Jača vrsta pilinga nije pogodna za izrazito suvu kožu. Sastoji se od šećera, kakaa, maslinovog ulja i morske soli i procedura je potpuno ista kao kod prethodnih. Posle ovog pilinga koža ne zahteva upotrebu krema za telo.

Piling sa ovsenim pahuljicama – Dve kašike ovsenih pahuljica pomešajte sa 2 kašike meda. Ovu smesu koristite umesto gela za tuširanje ukoliko imate problematičnu kožu.

Svaki od ovih pilinga se nanosi na vlažnu kožu prilikom tuširanja i daje efekat nahranjene kože koja deluje svežije.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija