Prirodni proizvodi za lepotu

Lepršava, sjajna kosa, zategnuta koža, otporni, čvrsti nokti – čine adute lepote, ali i ogledalo zdravlja. Kada se nokti lome, kosa opada i tanji se, a koža postane gruba, to je signal da se nešto dešava u vašem organizmu. Nedostatak vitamina i minerala odražava se na vaše zdravlje. Vreme je da primenite nove savete i u svoju rutinu uvedete suplemente koji će osvežiti vašu kožu, kosu i nokte.

Na tržištu postoje posebno formulisani dodaci ishrani koji sadrže optimalnu i izbalansiranu kombinaciju vitamina, minerala i mikroelemenata. Oni hrane ćelije iznutra, a pozitivno utiču na stanje celokupnog organizma. Takođe pored suplemenata ostale potrebne vitamine i minerale možete pronaći i u namirnicama koje konzumirate. U nastavku pronađite najbolje namirnice koje će vas dovesti do željenog rezultata:

  • Crna čokolada je bogata antioksidansima koju utiču na sjaj i lepotu kože.
  • Avokado obiluje vitaminom E koji utiče na elastičnost kože i čvrstinu noktiju.
  • Losos je bogat omega 3 masnim kiselinama, a poboljšava i proizvodnju keratina.
  • Orasi i orašasti plodovi su odlična zamena za grickalice. Sadrže dosta cinka, koji doprinosi gustini kose i pomaže u eliminaciji bubuljica.
  • Pomorandža i šargarepa u sebi sadrže vitamin A, koji će učiniti da vam nokti blistaju i bez laka.
  •  Spanać pored toga što je niskokaloričan, prirodan je izvor vitamina B grupe, folne kiseline i gvožđa.

Sve ove namirnice pozitivno utiču na oporavak oštećene kože, kose i noktiju a nije nimalo teško uvrstiti ih u svoju rutinu. Uskoro ćete moći da otkrijete tajnu svoje blistavosti svim dragim damama u vašoj okolini.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija