Prisetite se društvenih igara i zabave koju donose!

Jedna od zanimacija koje vam mogu ispuniti vreme provedeno u kući su svakako društvene igre. Tu gde je porodica na okupu, tu je i zagarantovana zabava, zar ne? Prisetite se najpopularnijih društvenih igara svih vremena i pripremite se za novu partiju.

Monopol je igra koju verovatno većina ljudi poznaje, a koja je mnogima bila jedna od prvih lekcija o značenju novca. Veoma je zabavno praviti imperiju, ali ukoliko nameravate da se ponašate neodgovorno, sledi kazna po džepu. U ovoj igri može uživati cela porodica, a mlađim članovima može poslužiti kao zanimljiva lekcija o mudrom ulaganju.

Riziko je još jedna dobro poznata klasična igra, koja postoji u nebrojenim varijacijama. Nisu sve mape iste ni pravila jednaka, ali sigurno je da ovde niko nikome nije prijatelj, u pitanju je rat. Dobar za strateško razmišljanje i jačanje znanja iz geografije. Zanimljiviji je sa maksimalnim brojem igrača.

Igra memorije može biti zanimljiva i najmlađim ukućanima. Od nivoa same igre zavisi koliko će pojmovi biti laki i kakav će biti ishod igre. Trudite se da budete koncentrisani i pobeda je na dohvat ruke! Takođe, ovoj grupi igara pripada i igra asocijacije koja može biti izuzetno zanimljiva kada dođe do objašnjavanja pojmova pomoću pantomime. Spremite se za dobru zabavu!

Ne ljuti se čoveče – kao što sama igra kaže, cilj nije posvađati članove porodice, ali na neki simpatičan način obično se završi tako. Pametno birajte poteze i ne ljutite se ukoliko vas vrate neki korak unazad. Na kraju se sve završi dobrom zabavom i srećnom porodicom na okupu.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija