Pronađite savršen poklon za bilo koga

Neki od nas baš vole da kupuju poklone, a nekima je to najveći košmar. Treba odrediti budžet, naći nešto odgovarajuće za svakoga, pa to kupiti i upakovati na vreme. 

Radnje su pune ljudi, vas ništa ne „inspiriše“ a vreme teče... Ako vam ovo zvuči poznato, evo nekoliko saveta kako da svaki vaš poklon obraduje!

Sastavite listu interesovanja osobe za koju kupujete poklon. U dva minuta probajte da nabrojite sve što tu osobu zanima, bez obzira na to koliko je malo ili veliko. Nakon toga, pokušajte da se setite nekog poklona vezanog za svako od tih interesovanja. Svakako nećete kupiti sve te poklone, ali možda vam padnu na pamet neke neočekivane ideje ili kombinacije, a na ovaj način ćete svakako osmisliti personalizovani i pažljivo osmišljen poklon.

Iskoristite vreme koje provodite na Instagramu da proučite šta osoba kojoj kupujete poklon postuje i lajkuje. To će vam dati neku naznaku vezanu za njena interesovanja, ali i za to šta zapravo priželjkuju. Prate poznatu pevačicu koja je upravo lansirala novu kolekciju karmina? Možete se potruditi da nabavite baš taj karmin, a možete i kupiti neki jeftiniji karmin i uz malo kreativnosti napraviti posebnu čestitku koja će sigurno dirnuti primaoca!

Umesto nekog predmeta možete pokloniti i – iskustvo! Novi film ili predstava sa omiljenim glumcem, odlazak u escape room sa grupom prijatelja ili posebno kreiran vaučer za ručak ili kafu sa vama – ovakav poklon će garantovano ostati zapamćen!

Mogućnosti su beskonačne i ne moraju biti skupe. Samo posvetite malo vremena planiranju, a najveći poklon ćete vi dobiti, a to je reakcija osobe koju ste darivali.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija