Razigrajte proleće i podignite svoju energiju na maksimum!

Čak 20 odsto svetske populacije oseća manjak energije i volje za rad. Znaci ovog sezonskog „poremećaja“ najčešće su: promene u apetitu, smanjena koncentracija, razdražljivost, nedostatak sna i manji nivo energije. Međutim, određene navike mogu vam pomoći da se oslobodite toga i postanete uspešni, zdravi i srećni.

Ako dobro poznajete svoje male rituale i držite se svakodnevne rutine, odlazite raspoloženi na posao i znate šta ćete uraditi sa ostatkom dana, već ste na pola puta. Čak i za vikend, zadovoljne i srećne osobe znaju kako da produktivno iskoriste slobodno vreme. Naravno, nije neophodno držati se uvek istog rasporeda, ali ako obaveze završite odmah, dosta vremena vam ostaje za obavljanje stvari koje volite da radite. Razgovor sa ljudima koje volite može da vam da dozu samopouzdanja i vetar u leđa. Prestanite da budete previše strogi prema sebi, i dopustite da ponekad budete tužni. Važno je da taj period prođe što pre. Posle dobro obavljenog zadataka, pružite sebi male trenutke zadovoljstva jer će vas to dodatno ohrabriti da idete dalje.

Sreća dolazi ako u nešto verujemo jako i iskreno. Verujte u sebe i svoje snove i hrabro idite ka njima. Zadovoljni ljudi umeju da usreće sami sebe, ne očekuju to od drugih!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija