Razigrajte proleće novim modnim trendovima

Priznaćete da ste jedva dočekali toplo vreme, kako biste iz neudobnih dugačkih pantalona uskočili u lepršave i komotne haljine. Sa prolećem smo dočekali i isprobavanje novih modnih trendova. Koji god da ste tip žene, sigurno ćete naći odgovarajući model za sebe. Evo nekoliko predloga šta je to in da nosite ove sezone:

Boho stil - Kako da i ove sezone preskočimo boho stil? Ta činjenica raduje mnoge dame, jer pored toga što ove haljine izgledaju fantastično zbog svojih vezenih detalja i predivnih čipkanih materijala, one su i udobne i elegantne. Kombinuju se uz gotovo sve ostale odevne komade, kao i obuću. Na vama je izbor, da li ćete se odlučiti za dužu varijantu ili klasičnu mini haljinu koja ističe vašu prirodnu lepotu. Uvek ih možete kombinovati sa pletenim šeširima koji naglašavaju šarm cele kobinacije.


Šarene mini haljine – Ukoliko želite da istaknete svoj mladalački izgled, pravi izbor je haljina veselih boja koja prijatno pada preko vašeg tela. Takođe, ako želite da vaše noge dođu do izražaja, sa ovakvim modelima ne možete pogrešiti. Idealno se kombinuju uz patike i rančeve, kao prava prolećna varijanta.

Pletene haljine – Nakon pletenih džempera, na red dolaze i pletene haljine. Obično su jednobojne i savršeno se uklapaju u večernjoj varijanti uz teksas jaknu. Neutralne su i pristaju svakom modnom stilu. Na vama je samo da se poigrate sa detaljima i obućom.

Nadamo se da su vam se predlozi dopali i da ćete oživeti duh proleća sa različitim veselim kombinacijama, kao što ovom godišnjem dobu i pristaje!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija