Razigrajte proleće uređenjem terase

Iskoristite vašu terasu za uživanje tokom lepih i toplih dana tako što ćete je urediti uz pomoć nekoliko jednostavnih koraka. Mali detalji su dovoljni da joj potpuno promene izgled i obezbede vam predivan kutak za opuštanje. Izdvojili smo ideje koje će vam pomoći u ovom zadatku i inspirisati vas da napravite pravu malu oazu u vašem domu:

U slučaju da ste ograničeni prostorom za sedenje na terasi ili balkonu, možete jednostavno napraviti klupe i mali stočić uz pomoć drvenih paleta. Potrebno vam je svega nekoliko šrafova i par udobnih jastuka. Takođe, ukoliko već imate nameštaj na terasi dovoljno je da ga malo osvežite i prefarbate nekom veselom bojom kako bi cela terasa živnula.

Za dodatnu privatnost, svojim balkonskim ogradama možete dodati paravane kreirane od pruća, koji će celokupnom ambijentu dati dozu tropske privlačnosti. Tepisi, jorgani i raznorazne prostirke se mogu koristiti za dekorisanje poda, koji će odmah ceo prostor pretvoriti u udoban kutak u kome možete uživati i u večernjim časovima.

Ako ste ljubitelji cveća i zelenila, potrudite se da svaki dostupni kutak svog balkona ili terase obogatite biljkama. Dobra opcija su i puzavice kao i viseće saksije.

I na kraju naravno dolaze detalji. Birajte jastučiće i prostirke veselih boja za vašu terasu kako bi ona pre svega odisala dobrim raspoloženjem. 

Uz komforni prostor za sedenje, cveće, omiljeno osvežavajuće piće i pravo društvo, spremni ste da sunčane dane provedete u svom malom raju.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija