Recite DA suvim šljivama!

Zbog svoje vrednosti suvo voće treba redovno konzumirati, a naročito zimi. Nutricionisti tvrde da je prepuno hranljivih sastojaka koji su potrebni za pravilno funkcionisanje organizma.

Uvek kažite DA dobrom imunitetu! U suvom voću, osim vode i masti, u izobilju ima i belančevina, vlakana, vitamina, minerala, šećera, što ga čini prvoklasnom namirnicom sa kojom je dobro započeti dan. Vitamini koje sadre su neophodni za održavanje dobrog imuniteta, među kojima poseban značaj imaju vitamini C, E i beta karoten.

Oslobodite se stresa! Suvo voće sadrži magnezijum, minerale protiv stresa, vitamine B kompleksa za jake nerve i oligoelement gvožđe za vitalnost. Ove voćke od davnina predstavljaju sastavni deo u ishrani jer regulišu varenje.

DA za bolji rad mišića! Profesionalnim sportistima i svima koji se bave nekom fizičkom aktivnošću preporučuje se da redovno uzimaju suve šljive i to neposredno pred početak sportskih aktivnosti. One sadrže ogromne količine kalijuma koji je važan za normalan rad mišića.

Pažljivo smo birali sastojke i suvo voće videli kao najbolji izbor za novi Wellness Yes Digest Plus.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija