Saveti za jesenje spremanje garderobera

Sa dolaskom novog godišnjeg doba, dolazi i jedna potencijalno jako zamorna obaveza svake žene. U pitanju je generalno spremanje garderobera i odlaganje stvari koje vam trenutno neće koristiti. Samo razmislite koliko uživate dok kupujete garderobu, i ovu aktivnost prihvatite kao zanimaciju koja vam pomaže da se prisetite zaboravljenih komada koji mogu biti pravi hit ove sezone.

Na početku garderobu razvrstajte u 3 kategorije: mogu da nosim, za prosleđivanje i za prepravku. Nakon toga, potrebno je sortirati gomilu koja je ostala za nošenje. Jednostavno odvojite različite tipove odeće u odnosu na prilike u kojima ih nosite. Svakodnevne odevne kombinacije treba da stoje na najvidljivijem mestu, dok odeću za večernje izlaske možete odložiti na neku od gornjih polica. Kapute i jakne okačite na ofingere i zaštitite od nepotrebnog prljanja.

Za kraj letnju garderobu upakujte u vakumirane kese, a kako biste osigurali da vam garderoba ne pokupi ustajali miris, ostavite štapić vanile, neke od mirišljavih kesica ili čak sapun.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija