Spremne za prvi dejt? (I deo)

Koliko god godina da imate i koliko god puta da ste prošle fazu upoznavanja i zaljubljivanja sa nekim, normalno je da svaki novi put osećate izvesnu nervozu. Jedan deo toga se može pripisati tome što je u pitanju nova i nepoznata situacija, a drugi (možda i veći deo) sigurno proizlazi iz osećanja koja se možda već razvijaju. Ova nervoza, ili pozitivna trema, naročito je prisutna kada želite da ostavite utisak na potencijalnog partnera. Glavu gore i bez brige, stiže nekoliko trikova kako da prvi dejt prođe savršeno:

•          Prvenstveno je važno da uradite sve što je do vas kako biste bile što opuštenije. Tenzija je u ovom slučaju nepotrebna i učiniće da zabrljate i kada to nimalo niste planirale. Opuštanje započnite uz toplu kupku, negu i omiljenu muziku. Ovo je posebno važno za one kojima se dešava da pričaju previše kada ih uhvati trema, jer sigurno ne želite da izgovorite nešto što će vas kasnije „proganjati“.

•          Sa sređivanjem nikako nemojte preterivati jer ćete na taj način izazvati kontra efekat. Odlučite se za jednostavan izgled, čistu kosu i omiljene komade odeće.  Trebalo bi da date sve od sebe da se u svojoj koži osećate dobro – zato nemojte sebi činiti štetu obuvajući ili oblačeći nešto što vam je neudobno jer će se nelagoda na vašem licu svakako primetiti.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija