Spremne za prvi dejt? (II deo)

U prethodnom tekstu smo pisali o tome koliko je važno da se vi osećate opušteno i spremno, pa smo dali i dva saveta kako to da postignete. Ovog puta, u nastavku možete pročitati kako taj sastanak najlepše da protekne i kojim stvarima se nikako ne treba opterećivati.

•          Sigurno se slažete da lokacija nije presudna kako bi izlazak bio savršen, već se radi o osobi sa kojom se nalazite. Ali svakako je dobro da se pobegne od klišea i dejt učini što zanimljivijim. Naoružajte se dobrim raspoloženjem i bilo koja lokacija će ovaj izlazak učiniti upečatljivim.

•          Razgovor je sigurno jedan od presudnih kada je u pitanju vaš finalni utisak. Ne dozvolite da delujete previše zatvoreno ako to zaista niste. Pokažite se u pravom svetlu i ne dozvolite da vas trema nadvlada. U isto vreme vodite računa da i partner dobije priliku da kaže nešto o sebi. To će vas sigurno zanimati, zato pažljivo slušajte i nervoza će ubrzo nestati. 

•          Savet za adekvatan rastanak svakako ne postoji. Kako veče bude odmicalo, hemija će postati očigledna. Nemojte očajavati ako do poljupca na rastanku ne dođe jer pravi trenutak dolazi kad se najmanje nadate. Uživajte u čarima upoznavanja i leptirića u stomaku jer početni sjaj je nenadmašiv i ne dozvolite da vam proleti.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija