Šta sadržaj tvoje torbe govori o tebi

Torba svake žene je jedna velika zagonetka, koju kada rešiš može otkriti mnogo interesantnih stvari o njoj. Vrlo specifična i pažljivo odabrana kombinacija predmeta govori mnogo o njoj, o njenim navikama i o tome koliko je pripremljena sa neočekivane situacije. Šta sadržaj vaše torbe govori o tome kakva ste osoba?

Minimalista

U torbi je: telefon, novčanik, slušalice, krema za sunčanje

Šta to govori o tebi: Ti si osoba koja nosi samo ono najpotrebnije. Kolege na poslu se dive tvom urednom stolu, a prijatelji ostaju u čudu kada vide unutrašnjost tvog automobila koji je besprekorno uredan.  Kada si na večeri sa svojim partnerom, ti si ona koja će prva odlučiti šta ćete jesti. Preferiraš male i ukusne obroke, više nego velike i teške obroke. Ljudi nekada smatraju da si previše hladna, naročito kada daješ savete, ali ti samo smatraš da si potpuno realistična i iskrena.

Sakupljač

U torbi su: naočare za sunce, telefon, punjač, žvake, flašica vode, labelo, zgužvani papirići od bombona, prsten koji si zaboravila da imaš, gomila fiskalnih računa. Zapravo sve...

Šta to govori o tebi: Uvek se osećaš kao da malo zaostaješ u svojoj listi obaveza, ali hej, potpuno je logično da je tako kada u obzir uzmemo sve različite obaveze koje imaš u toku nedelje, poslovne, kao i privatne. Imaš duboki osećaj odgovornosti da sve ljude oko sebe učiniš srećnim, tvoja empatija prema ljudima i životinjama ne poznaje granice. Imaš poteškoća da slušaš novu muziku, jer imaš već formiran ukus i to je super, ali zato obožavaš da probaš novu hranu.

Zaljubljenik u lepotu

U torbi su: naočare za sunce, krema za sunčanje, telefon, parfem, balzam za usne, crveni karmin, roze karmin, sjaj za usne, puder, maskara, ajlajner.

Šta to govori o tebi: Kad si bila mala omiljeni poklon ti je bio set kupki i soli za kupanje. Ti si bez ikakve sumnje osoba koja voli mačke (mada voliš pse, morske prasiće i pingvine više nego većinu ljudi). Često ostvaruješ kontakt očima i osmehuješ se ljudima koje ne poznaješ, i želiš da ulepšaš dan svakome koga sretneš. Tvoja soba je definitivno u haosu, nikako nije prljava, samo je dezorganizovana, ti jednostavno ne želiš ništa da baciš.

Spremna na sve

U torbi su: rukavice, novčanik, žvake, knjiga, notes, hemijska, olovka, telefon, maramice, vlažne maramice, hanzaplast, ključevi, punjač, slušalice.

Šta to govori o tebi: Ti uvek, ali uvek na zglobu svoje ruke imaš gumicu za kosu. Kada tvoji bližnji organizuju neki veliki događaj, ti si prva osoba kojoj se obrate za pomoć.  Bilo da je u pitanju kampovanje ili proslava godišnjice, tvoj mozak je prosto tako napravljen da će ti na pamet pasti sve što može da krene po zlu (nisi paranoična, samo spremna na sve). Kada lakiraš nokte, imaš ogroman problem da se odlučiš za boju, jer nemožeš da prestaneš da razmišljaš o tome da li će se slagati sa tvoji pet narednih odevnih kombinacija.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija