Trikovi za pronalaženje savršenog para farmerki

Farmerke su neizostavan deo garderobe svake devojke. Možete ih nositi u prodavnicu, na kafu sa prijateljima, uveče u izlazak pa čak i na posao – jednostavno idu uz svaki stil, a pritom su i udobne. Zato je važno da pažljivo izaberete vaš idealan model, a za to će vam pomoći sledećih nekoliko saveta:

  • U kabini pokušajte da u farmerkama sednete, sagnete se i prošetate jer ukoliko se stvaraju nabori ispod struka ili se osećate neprijatno prilikom bilo koje od ovih radnji trebalo bi da probate veći/manji broj ili drugačiji kroj.
  • Bitno je da vam oko struka budu taman! Poželjno je da mogu da stanu dva prsta, sve preko toga je znak da vam treba druga veličina ili drugi model.
  • Obratite pažnju, modeli na kojima bočni šav prelazi na prednju stranu farmerki sužavaju i stvaraju iluziju tanjih nogu.
  • Pre kupovine obavezno pogledajte deklaraciju. Ako je procenat elastina veći od 5% velika je verovatnoća da će džins brzo promeniti oblik.

A kako bi vaše farmerke uvek izgledale kao nove imajte u vidu da se prilikom prvog pranja farmerke skupe od 2% - 4%. Zato ih obavezno prvo operite pre nego što izvršite bilo kakve prepravke. Najbolji način za sušenje je prirodno, džins ne voli toplotu pa samim tim ni mašine za sušenje veša, radijatore i pegle. Takođe, vodite računa da nove farmerke često puštaju boju i zato se preporučuje da se peru samo sa drugim farmerkama.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija