Zašto sveće oplemenjuju vaš dom

Mali detalji čine stan ili kuću domom. Jedan od tih detalja su i sveće. Sveće svakoj prostoriji daju toplinu i ušuškanu atmosferu. Ukućani se osećaju prijatno, a gosti dobrodošlo. Naročito kada su pažljivo odabrane i aranžirane, sveće zaista mogu da potpuno promene izgled i energiju svake prostorije.

Evo nekoliko razloga zašto sveće čine vaš dom jedinstvenim:

  1. Aroma – mirisi nam često bude uspomene, a svi nosimo sa sobom sećanje na miris doma. Da li je to miri kafe ili možda lavande, svi znamo tačno koja nota budi topla osećanja koja vezujemo sa svojom kućom. Mirisne sveće u prostorijama će svakako doprineti tome da vaš životni prostor uistinu postane i dom.
     
  2. Mir – kod kuće se najviše opuštamo i odmaramo, a mali detalji kao što su sveće, načiniće vaš dom pravom oazom za relaksaciju. Nakon napornog dana punog obaveza, zakoračite u svoj stan ili kuću, a miris i svetlost sveća će vas naterati da momentalno osetite olakšanje od svakodnevnog pritiska.
     
  3. Estetika – svako od nas ima svoj ukus kada je u pitanju dekoracija i volimo da damo lični pečat svom prostoru. Svetlost sveća može da bude estetski atraktivan detalj koji doprinosi celokupnoj lepoti doma. Pored toga, sveće se proizvode u različitim bojama i veličinama, te mogu da posluže i kao svojevrsna dekoracija naročito kada se upare sa drugim detaljima.

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija