Znakovi koji ukazuju na životne promene

Naš život se stalno menja. On je konstantna smena tuge i sreće. Može nam se činiti da se sunce zauvek sakrilo iza oblaka, ali to je varka.

Možda vam se čini da vam je život u totalnom haosu. Međutim, loše stvari su samo uvertira za bolja poglavlja u životu. Ovo su jasni znaci da se vaš život menja na bolje, iako to sada ne deluje tako.

1. Polako shvatate šta zaista želite. Postali ste svesni koji su vaši pravi prijatelji, a koji vas samo iscrpljuju. Shvatili ste i koje su vaše navike loše po vas. Sve ovo vam se čini stresno, ali uskoro ćete znati šta treba da radite i promeniće vam se život na bolje.

2. Ponovo se otvarate ljudima. Niste više za samoću. Spremni ste da gradite kvalitetne odnose sa ljudima.

3. Postali ste veoma emocionalni. Više ne potiskujete svoja osećanja. Spremni ste da se izborite sa emocijama.

4. Klišei ponovo imaju smisla. Shvatate koliko je težak rad bitan i kako se ljubav mora negovati da bi trajala. Imate odgovore na sva bitna životna pitanja. Shvatate da je život ono što od njega napravimo.

5. Postajete samosvesni. Uspevate da raspoznate koje su vaše dobre, a koje loše strane. Prihvatate sebe u potpunosti.

6. Promene koje želite u svom životu su u skladu sa vašim pravim bićem. U prošlosti ste sanjali o životu kakav niste mogli sebi da priuštite i osećali ste se loše. Sada znate ko ste i koliko možete da postignete. Verujete u sebe.

7. Osećate se izgubljeno. Vaš stari način života kao da vam više ne odgovara. Navići ćete se da živite u sadašnjosti.

8. Svoje teškoće sada vidite kao način boljeg razumevanje sebe. Nemate problema sa emocionalnim traumama i lošim samopouzdanjem. Otkrivate dublje istine o sebi i dobro ih prihvatate.

9. Počinjete da shvatate da ako imate problema u životu da ste za sve to samo vi odgovorni. Ne govorite više kako su drugi krivi. Sazrevate i spremni ste da snosite odgovornost za svoje postupke.

10. Ne dobijate previše od života, ali shvatate da ste i vi sami delimično krivi zbog toga. Žalite se kako nemate ljubav, a niste ni izlazili niti išli na sastanke. Mrzite svoj posao, ali niste ni tražili drugi. Shvatate da se morate potruditi da biste dobili ono što želite. 

 

Prihvatite promene i oplemenite ih.

 

156,289people like this

3,940people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija