5 manikir trendova koje ćemo kopirati ovog leta

5 manikir trendova koje ćemo kopirati ovog leta

Leto je stiglo, a sa njim i pregršt novih boja i jarkih printova koji će vladati ove sezone. Nemate ideju kakav manikir da uradite ove sezone? Olakšaćemo vam pretraživanje interneta u želji da pronađete prave nokte za vas, predstavljamo vam 5 trendova koje ćemo svi kopirati ovog leta!

 

  • Matcha nokti – Pastelno bleda nijansa, a sada i u boji vašeg omiljenog napitka, zelena je pravi trend ovog leta. Čak i za one koji nisu ljubitelji ove boje, sigurni smo da će vam se ovakva kombinacija svideti. Idealni za leto, jedostavni, a itekako upadljivi i drugačiji.
  • Metalik frenč manikir – Jednostavni klasični francuski manikir – frenč nokti najčešće bele boje, sada su dobili moderni apdejt. Tanka linija u boji roze zlata je pravi hit ove sunčane sezone! Uredni nokti, jednostavni, a totalno šik!
  • Summertime Swirl šare – Za one smele, koji vole da eksperimentišu i da privuku pažnju svojim šarenim noktima ovaj trend je idealan! Šarene spirale u jakim letnjim bojama su pravi modni trend za vase nokte ovog leta.
  • Hot pink boja – Boja koja definitivno vlada u svetu manikira. Holivudske zvezde su nam prve potvrdile da su postale lude za ovom nijansom roze boje. Uz dugačke ili kratke, bilo kog oblika, hot pink apsolutno svima stoji i daje nam posebnu notu.
  • Multidimenzionalni šimer – U pitanju je trend koji je oborio sve sa nogu! Sloj neujednačenog šimerastog top-coata daje poseban sjaj noktima, a koji se posebno ističe kada ste na suncu. Nokti koji doslovno sijaju, a opet su usklađeni i pogodni i za ljubitelje jednostavnijeg dizajna!