5 modela dugih sukanja koje će obeležiti ovo leto

5 modela dugih sukanja koje će obeležiti ovo leto

Duga suknja – jedan od komada garderobe koji je uvek u modi, a može se kombinovati na bezbroj načina. Takve suknje mogu totalno da preokrenu vaš izgled i osiguraju mu posebnu draž. Zavodne i atraktivne, kao i elegantne, za svečane prilike ili običan radni dan – ovaj komad odeće je spas za žene. Predstavljamo vam pet modela dugih sukanji u kojima ćete u predstojećim letnjim danima sigurno biti zapažene.

 

  • Pletena duga suknja – u kombinaciji sa belom uskom majicom i  kratkom tankom jaknicom savršen je izbor za popodnevnu šetnju
  • Bela je uvek u trendu - bela duga suknja od diskretne čipke uvek je u trendu, a ako je obučete uz košulju jarke boje, delovaćete elegantno i sa stilom. Ukoliko želite neku opušteniju varijantu, za piće sa prijateljicama, uz dugu čipkanu suknju ukombinujte krop top i obujte svoje omiljene sandale na potpeticu.
  • Crveno-crna elegancija – za svečanu priliku ili kao deo poslovnog stila iskombinujte crnu, dugu, široku suknju sa velikim crvenim cvetovima, koju ćete upotpuniti crnom rolkom i sandalama, kao i crvenom malom torbicom. Ukoliko baš niste ljubitelj cvetova, možete se istaknuti crvenom širokom suknjom, dok ćete gore obući diskretnu crnu košulju. Za letnje dane ovo je idealno rešenje za vaše poslovne autfite.
  • Teksas je uvek u modi – duga neobična teksas suknja uz belu majicu i patike može da bude pravi izbor za popodnevnu kafu sa drugaricama ili odlazak na izlet u prirodu.
  • U pastelnim roze tonovima sa kožnom jaknom– duga suknja od laganog materijala u pastelno-roze boji kombinovana sa crnim šeširom i crnom kožnom jaknom daće vam neobičnu notu prefinjenosti. Pastelna je pravi izbor za mirnu šetnju, radni dan, ali i ludu noć! Može se kombinovati na brojne načine, a zasigurno vaš izgled čini posebnim.