Kakvu frizuru odabrati za posao?

Kakvu frizuru odabrati za posao?

Zablistati svaki dan na poslu nije nimalo lak zadatak, a ženska kosa je često nezahvalna i zadaje konstantne muke. Napraviti svakog jutra frizuru koja će izdržati tokom čitavog dana, a potrošiti minimalno vremena, čini se gotovo nemogućim.

Da li vam nedostaje inspiracije ili vam je dosadilo da imate istu frizuru iz dana u dan? Bez obzira na zanimanje, frizura  je jednako važna kao i šminka i odeća kada se spremate za posao. Vaša frizura ostavlja određeni utisak na druge, te je jasno zbog čega izaziva i toliko stresa, jer je ženska kosa često neposlušna i zadaje probleme.

Kako biste smanjili vreme spremanja, a naročito pravljenja frizure, u nastavku vam otkrivamo ideje za brze i jednostavne frizure – za svaki tip kose:

 

  • Kratka kosa – Jedan od razloga zašto se žene odluče za kratku kosu jeste manja količina vremena potrošena za pravljenje frizure. Najlakši način da stilizujete kratku kosu jeste da je učinite bujnijom, date joj volumen i sjaj. Ukoliko vam je prednji deo kose duži, uvijte je figarom, možete se odlučiti za čvršće lokne ali i za talase, koje ćete dobiti blagim raščešljavanjem lokni. Zatim fiksirajte frizuru lakom za kosu, kako bi izdržala ceo radni dan.
  • Pletenica je uvek u modi – Pletenice su uvek popularne, a ukoliko ispletete samo prednji deo kose, dobićete sjajnu frizuru, za manje od minut. Takođe, bićete upečatljive i posebne.
  • Talasasta kosa – Talasi su uvek u modi i odgovaraju uz bilo koju odevnu kombinaciju. Sjajne talase možete dobiti pomoću prese za kosu.
  • Konjski rep – Ceo dan sa takvom frizurom možete biti u kancelariji, a uveče možete da izađete na sastanak. Zašto da ne? Kada se pojavite sa konjskim repom, izgledaćete kao da ste izašli iz frizerskog salona, a u stvari, nema ništa jednostavnije.

Ove frizure možete nositi na poslu svakog dana, ali i u svim večernjim prilikama. Zablistajte na poslu već sutra!