Spisak stvari koje su vam potrebne za letovanje

Spisak stvari koje su vam potrebne za letovanje

Leto je uveliko tu, putovanja su pred nama, a zajedno sa time kreće i haotičnost pakovanja kofera. Svakome od nas se barem jednom dogodilo da se u putu, ili kada već stignemo, setimo da smo zaboravili nešto što nam je bilo veoma bitno ili čak neophodno. Ako se pitate šta poneti na more, sledi spisak stvari koje će vam sigurno biti neophodne.

 

  • Pasoš i druga lična dokumenta Bar mesec dana pre puta pogledajte kada vam ističe pasoš. Ukoliko putujete avionom, pazite da na aerodromu ne shvatite da je karta ostala kod kuće.

 

  • Kozmetika – Neseser sa osnovnom neophodnom šminkom, kao i kremicama za negu kože i tela nam je leti preko potreban. Budite spremne za letnje izlaske, ali i osigurajte da vaša koža ne ispašta zbog sunca i slane vode.

 

  • Kupaći i oprema za plažu – Ne dozvolite sebi da vas zadesi muka da zaboravite kupaći, te morate tražiti odgovarajući model na tezgama pored obale i improvizovati. Takođe, obavezna je zaštita od sunca, peškir za plažu, naočare za ronjenje, omiljeni ukus Wellness keksa i spremne ste za uživanciju!

 

  • Malo deblja garderoba – Da, često se opustimo leti i osim haljinica i šorčeva ništa ne spakujemo. Ne zaboravite da noći pored mora itekako mogu biti sveže.

 

  • Dobra knjiga – Uživate u čitanju knjiga, ali nikad nemate vremena za njih? Plaža je idealno mesto da se nadoknadi propušteno! Uz dobru knjigu, izaberite zdravu i ukusnu užinu i uživajte u omiljenom ukusu Wellness keksa, a preporuka je Yes Protein Plus od lešnika da biste imali dovoljno energije da maksimalno iskoristite letnji dan i avanture koje on donosi.