Trend torbe za 2022. godinu

Trend torbe za 2022. godinu

Leto je stiglo, šareni komadi odeće su svuda oko nas, a samim tim je i kombinovanje idealne torbe uz stajling mnogo zahtevnije. Bilo da je aksesoar ili prava ženska torba puna „svega i svačega“, U svakoj torbi uvek ima mesta za omiljeni Wellness keks ili Wellness bar.

 

Predstavljamo vam najpopularnije modele torbi u 2022. godini, za kojim ćete poludeti!

 

  • Tote torbe – Počećemo listu sa praktičnijim i jednostavnijim modelom. Možete je istaknuti na plaži, a istovremeno je možete nositi i na posao – za svaku je priliku ukoliko se dobro ukombinuje. Najpopularnije su one u bejzik bojama, kako bi mogle da idu uz svaku modnu kombinaciju.
  • Rese – moderno i šik, zasijajte drugačije – Novi trend u svetu torbi koji zasigurno ostavlja bez daha su njihovo veličanstvo – rese! Ovaj model je sigurna opcija za glamurozne događaje koji slede ovog leta. Poslovne proslave, rođendani ili letnje partijanje – rese su idealan izbor za svaku šljokičastu priliku.
  • Torba od ratana – vintidž model u koju smo se zaljubili – Torba od ratana, koja je nekad upotrebljavana isključivo za kupovinu namirnica danas je postala pravi modni trend. Zahvaljujući modnom povratku u prošlost, danas je ovaj model postao nezaobilazan detalj svačije letnje kombinacije.
  • Ako volite da se izdvajate – bucket torbe u pravi izbor! – One do skoro nisu bile primećene niti pretendenti za modni tron, ali izgleda da ove vrećice doživljavaju svoj uspon. Ono što ih razlikuje i daje im posebnu notu je to što imaju oblik vrećice i obično imaju zanimljive ručice - lance, drvo ili metal. Praktične su za kombinovanje, a sasvim su drugačije.