Najukusniji smoothie koji ćete probati

Ovaj smoothie će garantovano promeniti način na koji doručkujete ili užinate, čak iako niste ljubitelj obroka u kremastoj formi. Na početku moramo naglasiti da karamela nije deo ovog recepta, umesto nje koristićemo „karamelu iz prirode“, a to su urme, koje će pored ukusa ovom obroku dodati antioksidanse, vlakna i minerale. Wellness, takođe, dodaje vlakna i proteine, a jabuka i cimet su tu da ovaj smoothie učine još ukusnijim. U ovo kremasto zadovoljstvo ćemo dodati i čia seme, jer što da ne. Najbolja stvar je to što vam je za pripremu ovog obroka potrebno samo nekoliko  minuta.

Sastojci koji će vam biti potrebni:

- 3 Wellness Ovsene Pahuljice keksa
- Jedna kašika čia semena
- Pola kašike cimeta
- Jedna jabuka srednje veličine
- 2-3 urme
- 250 ml mleka (ukoliko želite da ovaj smoothie bude veganski, možete koristiti nezaslađeno bademovo mleko sa aromom vanile)
 

Priprema  ovog smoothie-a je vrlo jednostavna, sve što treba da uradite jeste da sve sastojke stavite u blender i miksirate dok ne dobijete kremastu masu željene gustine. Ukoliko je smoothie previše gust možete dodati još mleka, ili pak ako je redak, dodajte još Wellness-a, igrajte se. Na kraju smoothie sipajte u čašu i ukrasite cimetom i mrvljenim Wellness keksom. Uživajte.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija