SLATKA MALA LEPOTICA

Šta to kajsiju čini tako čudesnom?

Bogata kalijumom, omogućava pravilan rad elektrolita koji dovode energiju do organa i mišića.

Sok od kajsija je pun vitamina, minerala i učestvuje u detoksikaciji tela. Prirodan je izvor antioksidansa i ukoliko je unosimo na dnevnom nivou, pomaže da se oslobodimo toksina nakupljenih vremenom.

Sadrži gvožđe koje pomaže formiranje hemoglobina, što pomaže u sprečavanju pojave anemije. Anemija predstavlja nedostatak hemoglobina u krvi, te se zbog toga često javlja osećaj slabosti, nesvestica i problemi sa digestivnim traktom. Dodatno, sadrži prirodna vlakna, bez obzira da li je suva ili sveža, što pomaže u oslobađanju viška holesterola. Kada višak holestorola nestane, a elektroliti neometano donose energiju do određenih organa, naši srčani mišići rade kompletnije i snažnije.

Zahvaljujući dijetetskim vlaknima, lako se dezintegrišu u telu što omogućava telu da brzo uzme vlakna koja su mu potrebna, razbije masne naslage i ubrza metabolizam.

Sadrži deset puta više magnezijuma od bilo kog drugog voća, a kombinacijom vitamina C i A utiče na zdravlje kože, dok antioksidansi usporavaju njeno starenje. Vitamin A takođe ima značajan uticaj na epitelno tkivo, te služi u lečenju raznih kožnih bolesti. U užem smislu, vitamin A se naziva i retinol ili vitamin A1 i poznat je po tome što učestvuje u sintezi vidnog pigmenta, rodopsina, te je značajna odbrana protiv raznih očnih bolesti.

Kajsija pomaže u jačanju imunog sistema, a sadrži i izuzetnu količinu kalcijuma pri čemu učestvuje u formiranju, razvitku i očuvanja zdravlja kostiju.

Wellness vam kao i uvek donosi izuzetne ukuse koji će vas osvojiti i postati deo vaše svakodnevice. Za vas smo pripremili novi biskvit, Wellness Kajsija, sa sočnim osvrtom na ovu izvanrednu malu voćku, ali i sa dodatnim neodoljivim kakao prelivom, što je čini tako posebnom.

Pogledajte i uz koje recepte možete sebe počastiti ili druge poslužiti vaš novi omiljeni Wellness Kajsija ukus!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija