Detoksikacija lanenim uljem

Tokom praznika, zbog bogate praznične trpeze, unosimo više hrane nego inače, a to obično podrazumeva i unošenje manje voća i povrća. Efekte takve ishrane najčešće brzo primetimo, pa odlučimo da nam je nakon praznika potrebna detoksikacija i vraćanje organizma na normalno funkcionisanje.

Kada se osećate umorno, iscrpljeno ili imate česte glavobolje, to je znak da je vašem organizmu potrebna detoksikacija i izbacivanje toksina iz tela. Razlog nije samo obimna hrana, već i nedovoljna fizička aktivnost, kao i različiti toksini iz okoline koji utiču na zdravlje.

Postoji mnogo načina za detoksikaciju organizma, a mi vam preporučujemo čišćenje organizma uz pomoć delotvornog lanenog ulja.

Potrebno vam je 50ml hladno ceđenog lanenog ulja i njemu dodajte kafenu kašiku đumbira u prahu i crnog mlevenog bibera. Sve dobro sjedinite i promešajte. Smešu je potrebno piti svako jutro na prazan stomak i to samo tri dana, ne sme se piti više od toga. Laneno ulje će vam obložiti organizam iznutra, dok će začini pomoći pri izbacivanju raznih toksina.

Nakon tri dana uzimanja napitka, laneno ulje bez začina utrljajte u kožu celog tela. Masaža ovim uljem će vam pomoći pri potpunom izbacivanju toksina i preko kože.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija