Dezeni koje nosimo ovog leta

Svakog leta dolazi modna industrija predlaže nove vesele trendove, pa tako i ovog. Ovih meseci u modi su vintidž dezeni, kao i neprevaziđene cvetne šare.  

Ukoliko ste u nedoumici za koje dezene se opredeliti ovog leta, dajemo vam nekoliko ideja za boje i dezene koje ćete najradije birati:

  • Crno-bele tufne – da li zbog poznate Diznijeve junakinje Kruele Devil ili ne, crno-bele tufne su pravi modni trend kada govorimo o različitim dezenima. Bilo da su male ili velike, nosićemo ih gotovo na svemu ove letnje sezone. Možda ćete ih kombinovati i uz druge šarene dezene, za koje nikada ne biste rekli da ih je moguće kombinovati.
  • Belo-žute štrafte – apsolutno privlače veliku pažnju ovog leta! Ovaj vintidž dezen vraća se na velika vrata – pruge ćemo nositi na haljinama, suknjama, pidžamama, kao i laganim letnjim pantalonama. Belo-žute štrafte možemo kombinovati uz senf žutu, mornarsko plavu ili uz pastelne boje.
  • Dezen sa belim radama – tako sitne, a tako efektne! Svake sezone neki cvetni dezen postane popularan, a ovog leta je fokus na sitnim belim radama. U kombinaciji sa nebo plavom i ostalim pastelnim bojama, ovaj dezen daje nežni izgled kombinacijama.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija