Jednostavno, a efektivno – kućni spa

Možda vam kućni spa ne zvuči luksuzno kao onaj u nekom spa centru, ali će vam sigurno uštedeti budžet, a ujedno upotpuniti uživanje i ublažiti stres.

Našoj koži i mislima često je potreban mali predah. S obzirom na to da je napolju hladno, sa niskom temperaturom, kao i da većina nas dane uglavnom provodi u kući, vreme je da napravite sebi potpuni ugođaj i oslobodite se nepotrebnog stresa. Dajemo vam nekoliko predloga u nastavku teksta, a sigurni smo da u kući već imate sve što vam je potrebno.

  • Piling suvom četkom – na ovaj način ćete pospešiti cirkulaciju i eliminisati toksine. Piling suvom četkom je savršen za piling celog tela. Pomoći će vam u stimulisanju kolagena koji je značajan za jačanje kože. Uradite piling celog tela neposredno pre tuširanja.
  • Topla kupka – zamena za bazen i đakuzi. Napunite kadu toplom vodom i ubacite nekoliko kesica biljnog čaja po izboru. Preporuka su hibiskus i ruzmarin, budući da ublažavaju stres i omekšavaju kožu. Ne zaboravite da upalite i mirisne sveće (možda one koje ste sami napravili prema našim uputstvima iz teksta: http://bambiwellness.rs/saveti/projekat-mirisljave-svece ), kako bi atmosfera bila potpuna.
  • Maska za lice – dok uživate u toploj kupki, nanesite na očišćeno lice masku. Pomešajte jednu kafenu kašiku vode, jednu kašiku zelenog čaja, kašiku meda i jednu kašiku maslinovog ulja. Ostavite masku na licu oko 10 minuta i isperite. Kada završite sa kupkom, nanesite na lice i telo hidratantnu kremu.
  • Omekšajte kožu laktova i peta – presecite limun na pola i njime istrljajte laktove i pete. Isperite dobro mlakom vodom, a zatim u debljem sloju nanesite hidratantnu kremu.

Tokom vašeg kućnog spa tretmana ne zaboravite da dobar osećaj dolazi i iznutra – grickajte omiljeni Wellness u pauzama, za potpuni ugođaj!

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija