Kako da izgledate savršeno na fotografijama?

U vremenu popularnosti društvenih mreža, često nam se dešava da gledamo druge devojke i divimo se kako im fotografije uvek ispadnu super. Međutim, to što niste i vi vešti u poziranju, ne znači da ne možete da imate dobre fotke. Daćemo vam nekoliko saveta uz pomoć kojih ćete izgledati savršeno na fotografijama:

  1. Umirite i ukrotite kosu – način na koji odaberete da uredite svoju kosu, uticaće u velikoj meri na finalni izgled fotografije. Najlakše je napraviti dobru fotografiju sa puštenom kosom, ali tako da se deo kose vidi – potrudite se da vam kosa ne bude iza oba ramena. Prebacite deo kose preko jednog ramena.
  2. Podignuta ruka – naravno, ne očekuje se da podignete ruku visoko i da mašete. Dovoljno je da vam nadlaktice budu odvojene od tela, u suprotnom ćete izgledati napeto. Ruku sklonite od tela i blago savijete u laktu. Tada ćete izgledati opuštenije, što svakoj devojci odgovara, zar ne?
  3. Fokusirajte pogled – ako volite portret, ovaj savet je vrlo značajan! Nikada nemojte gledati direktno u kameru, to će vam reći skoro svi fotografi. Potrudite se da pronađete jednu tačku iza fotografa i da posmatrate direktno u nju vrlo fokusirano, to će vam pomoći da izgledate prirodnije.  

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija