Kako da nosite slojevite narukvice?

Sigurni smo da ste primetili da su ove sezone slojevite narukvice ponovo u trendu. Iako su na neko vreme nestale sa modne scene, sada su se vratile u punom sjaju na velika vrata.

Pre 11 godina, tačnije 2010. godine, trend je bio da se na jednoj ruci nosi što više narukvica i to u kombinaciji sa ručnim satom. Mi vam dajemo nekoliko predloga kako da nosite slojevite narukvice.

  • Možete dodati boje – upotpunite letnji stajling uz šarene perle i sigurni smo da nećete pogrešiti. One su ponovo u modi i pravi su izbor togom letnje sezone i modnih izazova.
  • Nosite narukvice na oba zgloba – nemojte ih nagomilavati samo na jedan zglob, već rasporedite narukvice i na drugi. Miks narukvica će odavati vaš razdragani, letnji stil i upotpuniti ceo izgled.
  • Duple narukvice – ukoliko ste ipak tip koji ne voli da eksperimentiše i voli jednostavne kombinacije, onda nećete pogrešiti sa samo dve narukvice na jednoj ruci. Elegantnost i jednostavnost su uvek u trendu.
  • Sjaj za specijalne prilike – izaberite narukvice sa cirkonima, pune sjaja. Uz večernju elegantnu odevnu kombinaciju, potpuni izgled biće uz ovakve narukvice. Pored kombinacije narukvica, prilagodite i slojevite lančiće koji su takođe u trendu.

146,562people like this

5,730people like this

Uspešno ste se registrovali

Prijava

Registracija

Registracija